Doctor în Stiinţe Medicale
Medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă

Doctor Dragoş Zamfirescu este Doctor în Stiinţe Medicale, Medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă și Președintele Chirurgilor Plastici din România.

Dr. Dragoș Zamfirescu este doctor în științe medicale, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o experiență de aproape 21 ani în chirurgie plastică, 20 ani în microchirurgie reconstructivă și 19 ani în chirurgie estetică, având la activ peste 8.000 de intervenții chirurgicale, dintre care unele cu grad deosebit de dificultate și premiere naționale.

Operatiile de Chirurgie Estetica le-a inceput in anul 1999 asistandu-l pe Profesorul Lascar in Clinica Prof. Dr Ioan Lascar, iar din anul 2002 si-a inceput activitatea pe cont propriu. Odata cu deschiderea in decembrie 2012 a Clinicii Zetta, dr. Zamfirescu opereaza in aceasta locatie toate tipurile de interventii de chirurgie Estetica, Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva posibile intr-o clinica privata.

Timp de 16 luni a fost Research Felow la Microsearch Foundation of Australia din Syndey. A fost Visiting Doctor la Royal North Shore Hospital Sydney, St Vincent’s Hospital Melbourne, Tokyo Medical University Hospital, Chang Gung Memorial Hospital Taipei, Italian Institute for Hand Surgery Monza, Centro Traumatologico Ortopedico Torino si Mayo Clinic Rochester Minessota.

Activitatea ştiinţifică a Dr. Zamfirescu include peste 65 de articole publicate în reviste de specialitate (dintre care 11 articole ISI), 268 de prezetari susţinute la congrese de specialitate, 14 capitole şi cărţi apărute la edituri naţionale şi internaţionale. A primit 3 premii nationale si 2 internationale. Dezvoltarea profesională postuniversitară include si participarea la 76 de cursuri şi 82 de congrese de specialitate în România şi în străinătate. De asemenea, a coordonat numeroase proiecte stiintifice de cercetare, unul dintre ele finalizandu-se cu un brevet de inventie.

Citeşte şi:

Intervenţii speciale Dr. Dragoş Zamfirescu.