Dr. Marius Popescu este Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă, asistent cercetare stiintifica in cadrul Spitalului de Urgenta Bucuresti.

A absolvit în 2001 Facultatea de Medicină a UMF Carol Davila din Bucureşti, iar din 2002 a început specializarea în Clinica de Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti sub directa îndrumare a profesorului Ioan Lascăr, devenind medic specialist în 2008, si medic primar in 2012.

In mediul privat si-a inceput activitatea in urma cu peste 6 ani, specializandu-se in chirurgia estetica la numeroase cursuri si congrese internationale, printre care  Madrid, Mentor, « Mentor Paragon Forum» Subject : Breast implants, Heidelberg ,  Germania – Allergan Master Class – Breast Surgery. Ceea ce il evidentiaza pe Dr. Marius Popescu in chirurgia estetica este masura, in toata cariera sa incercand sa obtina doar rezultate naturale.

Este membru al Societatii Academice Romane de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva afiliata la UEMS, ESPRAS, IPRAS, EBA, iar din 2013 face parte din echipa de medici ai clinicii noastre.