Ce proceduri şi tratamente practicaţi?

În funcţie de specificul operaţiei, de complexitatea ei şi în unele cazuri, de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de către medicul chirurg, după prima consultaţie. În cazul în care doriţi să aflaţi preţul de pornire pentru o anumită intervenţie, vă rugăm să ne contactaţi ►

Care este diferenţa dintre chirurgia estetică şi cea reconstructivă?

Chirurgia estetică are ca scop îmbunătăţirea structurii normale a corpului pentru a obţine un aspect mai plăcut şi încredere în sine.
Chirurgia reconstructivă este realizată pentru a corecta structuri anormale ale corpului, cauzate de un defect congenital sau dobândit, traume, infecţii, tumori sau boli. În general, chirurgia reconstructivă are ca scop îmbunătăţirea unei funcţii, dar poate fi realizată şi pentru a restabili aspectul normal al pacientului.

Ce calificări au membrii echipei?

Toţi membrii echipei Zetta sunt medici primari sau specialişti în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă.
Echipa, formată din cinci chirurgi, are o experienţă cumulată de peste 100 de ani în domeniu şi peste 10.000 de operaţii efectuate.

Unde au loc operaţiile?

Toate operaţiile au loc în Clinica Zetta, un mediu special conceput pentru confortul dumneavoastră şi utilat cu echipamente de ultimă generaţie, de la cauterul cu radiofrecvenţă Ellman până la fluxul laminar de aer din sala de operaţii.
Înainte de a face o programare, vă invităm să ne vizitaţi virtual: tur clinică ►

Ce dotări are Clinica Zetta?

Clinica Zetta este dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru siguranţa şi confortul dumneavoastră atât din punct de vedere anestezic cât și chirurgical. Toată aparatura din clinica Zetta corespunde celor mai înalte standarde internaționale astfel că fiecare pacinet va avea posibilitatea de a se simți ca în oricare alt centru de chirurgie plastică, estetică și reparatorie din lume.

În primul rând clinica noastră vă asigură cea mai sigură metodă de anestezie în timpul intervențiilor chirurgicale prin monitorizarea permanentă în timpul operației a activității inimii (EKG), frecvenței cardiace, tensiunii sanguine, monitorizare nivelului oxigenării sângelui, a respirației și a temperaturii. Substanțe anestezice utilizate sunt atent selecționate în funcție de tipul operației și de antecedentele medicale ale pacientului pentru ca totul să decurgă normal iar trezirea să fie ușoară. Pentru acestea noi vă recomandăm consultația pre-anestezică alături de doamna doctor Luca Irina.

De asemenea, în clinica Zetta beneficiați de monitorizare BIS a activității creierului în timpul operației, pentru evitarea unei treziri intempestive, astfel încât se asigură un somn constant pe durata intervenției. Așadar, clinica Zetta oferă pacienților săi siguranța desfășurării activităților prin echipamente de înaltă tehnologie.

Electrocauterul cu radiofrecvenţă Ellman permite realizarea de operaţii în care impactul asupra ţesuturilor şi asupra organismului este minim, ceea ce permite reducerea durerilor şi edemului postoperator, precum şi rezultate estetice şi funcţionale superioare metodelor clasice.

Sala de operaţie este dotată cu un flux laminar de aer pentru asigurarea unei atmosfere cât mai sterile şi cu un aparat de anestezie de ultimă generaţie care permit o siguranţă maximă în timpul anesteziei şi o trezire fără efecte secundare.

Iar produsele pe care noi le utilizăm sunt confecționate din materiale de top fabricate în  America, Germia, Franța. În ceea ce privesc materiale de sutura noi utilizăm Ethicon (vicryl, monocryl, PDS), de asemenea folosim materiale germane de unică folosință (câmpuri sterile, halate sterile, pansamente, comprese, mănuși, etc). Astfel că, operația este efectuată în condiții identice cu cele practicate in clinici de top din țările furnizoare.

ZETTA bine!

www.clinicazetta.ro

Cât de repede mă pot opera?

Pe parcursul primelor consultaţii, chirurgul va indentifica împreună cu dumneavoastră soluţia optimă şi vă va explica în detaliu riscurile şi beneficiile intervenţiei chirurgicale. Este foarte important ca decizia de a face o operaţie chirurgicală să fie una informată, pentru ca dumneavoastră să înţelegeţi pe deplin implicaţiile intervenţei pentru care optaţi şi să aveţi aşteptări realiste în ceea ce priveşte rezultatul. De aceea, vom programa operaţia doar după ce dumneavostră veţi parcurge toate aceste etape.

Cât timp trebuie să lipsesc de la serviciu?

Fiecare procedură are un timp minim necesar pentru recuperarea postoperatorie. Pe parcursul primelor consultaţii veţi primi toate aceste informaţii şi instrucţiuni specifice referitoare la îngrijirea zonei unde s-a intervenit chirurgical.

Cât costă o operaţie?

În funcţie de specificul operaţiei, de complexitatea ei şi în unele cazuri, de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de către medicul chirurg, după prima consultaţie. În cazul în care doriţi să aflaţi preţul de pornire pentru o anumită intervenţie, vă rugăm să ne contactaţi ►

Fişa de evaluare a satisfacţiei pacientului

1. Cum apreciati eficienta sistemului organizatoric privind primirea-programarea pacientilor?

90%=excelent

6%=foarte bine

3%= bine

2. Cum apreciati profesionalismul cadrelor medicale superioare(medici) cu care ati intrat in contact?

100% =excelent

3. Cum apreciati profesionalismul personalului medical mediu(asistente, etc.) cu care ati intrat in contact.

97%=excelent

3%=foarte bine

4. Cum apreciati nivelul dotarilor tehno-medicale?

100%=excelent

5. Cum apreciati claritatea si precizia modului in care s-a raspuns solicitarilor dumneavoastra?

100%=excelent

6. Cum apreciati modul in care v-ati simtit in clinica noastra din punct de vedere al ambiantei?

100%=excelent

7. Asteptarile dumneavoastra au fost confirmate de serviciile prestate?

96%=excelent

3%=foarte bine

8. Ati recomanda unui alt pacient sa apeleze la serviciile clinicii noastre?

100%=Da

La cât timp după alăptare pot beneficia de o intervenţie chirurgicală la nivelul sânilor?

Fecvent primim întrebarea „După cât timp din momentul încetării alăptării se pot face intervenţii chirurgicale la nivelul sânilor?”

Dr. Dragoş Zamfirescu recomandă ca orice intervenţie la nivelul sânilor să se realizeze la 1 an din momentul încetării alăptării bebeluşului, în nici un caz mai devreme de 6-9 luni. În perioada sarcinii şi după, corpul trece prin schimbări majore în special la nivelul sânilor de ceea este necesar un repaus de recuperare. Pentru ca totul să decurgă perfect şi pentru a avea rezultate mulţumitoare este de preferat ca sânii să îşi revină complet după alăptare.

În acestă situaţie există mai multe tipuri de intervenţie precum: mastopexia, mastopexia cu implant, reducţie sâni,lipofilling sâni, liposculptură sânicorecţie asimetrii mamare, mărire sâni cu silicon.

Indiferent de situaţie, decizia finală se stabileşte împreună cu medicul specialist în cadrul unui consult pre operator. Până la urmă suntem unice iar organismul se reface diferit de la persoană la persoană.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu cele mai noi ştiri din clinică vă aşteptăm şi pe pagina noastră oficială de Facebook: https://www.facebook.com/ClinicaZetta.

Clinica Zetta – medici aproape de tine.