Consultatii

Denumirea procedurii
Consultație chirurgie estetică şi chirurgie reconstructivă majoră
Consultație chirurgie reconstructivă şi procedee estetice non-invazive

* Pe parcursul consultației vă vom examina în amănunt, vă vom explica și discuta pe larg posibilitățile chirurgicale, rezultatele predictibile, evoluția și îngrijirile postoperatorii, complicațiile posibile, etc, astfel încât să înțelegeți cât mai bine toate implicațiile unei astfel de intervenții și să puteți lua o decizie finală foarte bine informată. Considerăm că procesul de informare al un pacient este important din toate punctele de vedere (îndeosebi e bine ca acesta să aibă așteptări realiste), de aceea încurajăm pacienții să ia decizia finală după minim 2 consultații (consultațiile suplimentare sunt gratuite).

Preţuri chirurgie estetică
Preţuri chirurgie reconstructivă
Chirurgia sânilor Chirurgia mâinii
Chirurgia feței Chirurgia piciorului
Chirurgia siluetei Excizii tumori piele şi parți moi
Chirurgia zonei genitale Chirurgie plastică reconstructivă
Procedee estetice non-invazive
Chirurgie estetica pentru barbati Chirurgie estetica dupa slabit

Prețurile includ:

  • Operația, anestezia (generală, locală sau intravenoasă), cazare în clinică 1 noapte (sau 2 nopți pentru anumite procedee) pentru operațiile cu anestezie generală, sub supravegherea unui medic anestezist și a unei asistente de anestezie.
  • Toate tipurile de implante. Folosim doar implante siliconice mamare cu gel coeziv aprobate de FDA, în SUA; celelalte implante (gambiere, fesiere, pectorale, faciale) sau expanderele tisulare sunt doar de la producătorii mondiali de top; firele și toate materialele folosite în operații sunt doar de la producătorii mondiali de top (Johnson & Johnson și Hartmann)
  • Eventualele operații secundare (în caz de complicații postoperatorii imediate sau operații corective, care se fac la unele dintre proceduri, la 4-6 luni de la prima operație)
  • Toate controalele și pansamentele postoperatorii
  • Echipamentele medicale care trebuie purtate postoperator (o bustieră în cazul operației de implant mamar).
  • Pacienții care vor să rămână în clinică suplimentar vor plăti 150 Euro/zi.
  • Externarea pacienților care rămân peste noapte se face până în ora 12:00

Tarifele includ TVA și sunt exprimate în EURO. Plățile se fac în lei la cursul BNR din ziua respectivă.

Conform noilor reglementări fiscale, modalitatea de plată a serviciilor se modifică astfel: sumele ce depășesc 10.000 lei nu mai pot fi achitate cash, acestea urmând să fie achitate prin plată card sau transfer bancar.

Consultațiile secundare, vizitele şi controalele postoperatorii sunt gratuite.

Dr. Dragoș Zamfirescu își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră că este necesar.

Avand in vedere specificul serviciilor medicale si caracterul inopinat al interventiilor chirurgicale, exista posibilitatea ca orele programarilor sa nu fie respectate intocmai. Ne cerem scuze pentru inconcenient.