Clinica Zetta – centru de excelenţă în chirurgie plastică estetică şi reparatorie

Remodelarea nasului împreună cu Dr. Albu

Rinoplastie Dr. Albu interior

 

Cu ce mă ajută rinoplastia?

 

Operaţia de remodelare a nasului îmbunătăţeşte aspectul estetic şi proporţiile acestuia precum şi armonia trăsăturilor. Pe de altă parte ajuta în eliminarea problemelor de respiraţie cauzate de defecte structurale ale nasului precum deviaţia de sept spre exemplu.

 

Indiferent care ar fi motivaţia voastră, cu siguranţă veţi simţi cum stima de sine creşte şi calitatea vieţii va fi alta.

 

Ce pot schimba la nasul meu cu o intervenţie de rinoplastie?

 

Dimensiunea nasului, raportată la celelalte structuri ale feţei

Lăţimea nasului

Profilul nasului cu bombari sau denivelări ale asa numitei cocoaşe

Vârful nasului dacă este prea mare sau bulbos, căzut sau ridicat prea sus 

Nările mari, late sau răsucite 

Asimetria şi deviaţia de sept

 

Vreau un nas ca al lui Nicole Kidman!

 

Fizionomia fiecărei persoane în parte diferă, la fel trăsăturile feţei, structură osoasă şi nu numai. Toate acestea au o contribuţie majoră la rezutatul final. Iată motivul pentru care copy paste nu este o acţiune realistă atunci când este vorba de propria persoană care este unică în felul său. Un medic bun trebuie să găsească varianta optimă astfel încât rezultatul să fie armonios, adaptat şi în definitiv să confere frumuseţe chipului. În concluzie nu există un nas perfect, ci un nas  potrivit fiecărei fizionomii.

 

Cât durează perioada de recuperare?

 

Atela şi pansamentul se vor îndepărta la 7-10 zile după operaţie. Recuperarea în urma operaţiei de rinoplastie dureaza in medie 2-3 săptămâni.

 

Recomand repaos fizic în primele 2-3 săptămâni, urmate de o reluare treptată a activităţilor fizice de fiecare zi. La  aproximativ două luni postoperator puteţi relua activităţile sportive. Este bine să vă protejaţi de frig şi de soare. Evitaţi de altfel loviturile la nivelul nasului.

 

Nu uitaţi că rezultatul final al rinoplastiei este vizibil însă după aproximativ 6 luni - 1 an.

 

Rinoplastia este dureroasă?

 

Vă pot spune că deşi este o intervenţie complexă, este cea mai nedureroasa dintre toate operaţiile estetice cu anestezie totală. Cu siguranţă că vânătăile din jurul ochilor ar putea părea înspăimântătoare (doar la unii dintre pacienţi), însă nu veţi simţi un disconfort mai mare decât cel provocat de o simplă răceală. Dacă respectaţi recomandările medicului şi luaţi analgezicele prescrise, veţi avea o experienţă uşoară.

 

La ce vârstă pot apela la rinoplastie?

 

Vasta optimă este de la 18 ani, întrucât, după acest interval, oasele nazale au ajuns la maturitate şi operaţia poate fi realizată fără reţineri. 

 

 

 

Follow us on:

https://www.facebook.com/ClinicaZetta

https://twitter.com/ClinicaZetta

https://www.linkedin.com/company/clinica-zetta

https://www.youtube.com/ClinicaZetta