liposuctie

Liposucţie sau Lipoaspiraţie

 

Lipoaspirația sau liposucţia subțiază și remodelează arii specifice ale corpului, prin îndepărtarea depozitelor de grăsime în exces. Se ameliorează, astfel, conturul și proporțiile corpului, ceea ce duce în final la o îmbunătățire a imaginii personale.

Chiar dacă starea generală de sănătate este bună și corpul este bine întreținut, anumite persoane pot avea un contur disproporționat al corpului, din cauza depozitelor localizate de grăsime. O bună parte dintre acestea provin, mai degrabă, dintr-o moștenire ereditară decât din lipsă de antrenament sau a unui control al greutății.

 

Lipoaspirația poate fi folosită pentru a corecta depozitele refractare din mai multe zone ale corpului, incluzând: coapse, brațe, gât, șolduri, mijloc, spate, genunchi intern, piept, obraji, bărbie, gambe și glezne. În unele cazuri, lipoaspirația este unica intervenție practicată, alteori poate fi asociată cu alte procedee de chirurgie plastică, cum ar fi: liftingul facial, reducția mamară sau abdominoplastia.

 

Indicaţii:
Lipoaspirația nu este un tratament împotriva obezității și nu înlocuiește exercițiile fizice regulate sau obiceiurile alimentare sănătoase. Cei mai buni candidați pentru această intervenție sunt persoanele care au depozite localizate de grăsime, însă își mențin corpul într-o formă bună prin exerciții regulate. 

 

preturi  programare

 

Clinica Zetta - drumul spre excelenţă şi bun simţ. 

Follow us on:

https://www.facebook.com/ClinicaZetta

https://twitter.com/ClinicaZetta

https://www.linkedin.com/company/clinica-zetta

https://www.youtube.com/ClinicaZetta