Trandafirescu Claudia

Va multumesc din suflet , pentru tot ce ati facut pentru mine. Sunteti un medic de exceptie si un om minunat. Datorita dumneavoastra ma simt din nou femeie. A fost un vis care datorita dumneavoastra a devenit realitate. Ma obisnuisem sa traiesc ……. incompleta…..dar acum savurez fiecare clipa si ma bucur de fiecare lucru simplu […]

citeste mai mult

Mariana Anghel

D’ul doctor este psihologul fizicului si psihicului, mereu zâmbitor si găsește mereu cheia sa ti deschizi sufletul, sa ti vindece ranile, sa te poti privi cu mândrie in oglinda. Nu cred ca se poate mulțumii in cuvinte pentru binele pe care il faceți. Va pup, cu drag!

citeste mai mult

Daniela Panchiosu

Multumesc pentru intelegerea si disponibilitatea cu care m-ati tratat pana in prezent si sper in continuarea interventiilor viitoare! Profesionalismul desavarsit si intelegerea dvs. si a echipei de la Zetta, merita tot respectul si aprecierea!

citeste mai mult

Stefania Petrescu

Dr. Albu, un domn doctor care a facut magie cu chipul meu. Pentru mine nasul era un mare defect. Chiar daca aveam emotii m-a ajutat mult cu sfaturi si explicatii. Mi-a fost tare frica de dureri dar nu am avut problem. A fost incomod dar deloc dureros. Sunt incantata de experienta si de Domnul Doctor. […]

citeste mai mult

Alin Oprescu

O clinica de exceptie cu o echipa la superlativ. Felicitari pentru serviciile prestate, sunteti cei mai buni. Sa ramaneti neschimbati!

citeste mai mult

Ioana Radu

Cu oameni ca dumneavoastra putem sa speram ca exista si viata dupa cancer, ca putem redeveni feminine asa cum am fost inainte. Va multumim pentru nobletea, daruirea si profesionalismul admirabil.

citeste mai mult

Ana Maria Anton

Sunt foarte multumita de doctor, asistente si personal. Iar daca eu am reusit sa ma operez, poate oricine deoarece sunt o persoana foarte fricoasa cand vine vorba de ace, sange si altele.

citeste mai mult

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer